joi, 27 februarie 2014

Detailing interior auto in Pitesti, la Profesional Wash Car

 
Cu trecerea timpului mocheta, tapiteria, bordul si alte suprafete interioare ale automobilului Dvs. se imbacsesc, se pateaza si incep sa prezinte semne de imbatranire. Nu trebuie sa va ingrijorati; la Profesional Wash Car exista o rezolvare pentru toate acestea.

Aspirarea mochetei se face cu ajutorul unei perii tari cu care se freacă. Un alt accesoriu folosit în aspirare este pistolul de aer în linie cu care se suflă în prealabil grătarele, cusăturile, îmbinările şi, în general, spaţiile înguste şi foarte greu accesibile. Pentru petele de pe mochetă, plafon şi tapiţerie se folosesc curăţitori specifici cu grad de putere în funcţie de tipul petei.

Ulterior curăţării de mai sus, se realizează o şamponare generală a întregii suprafeţe. Este vorba de întreaga mochetă, de părţile textile ale tapiţeriei şi de suprafeţele de vinil. Şamponarea se face folosind o maşină rotativă cu perii din plastic de două dimensiuni pentru înălţimea părului sau manual cu diferite perii şi cu un sampon spumant.
Pentru extractie si limpezire se foloseşte un aspirator special de putere, prevăzut cu un încălzitor de apă în linie. Apa fierbinte este pulverizată pe suprafaţă şi apoi aspirată împreună cu spuma şamponului. În cazul în care interiorul nu este foarte murdar, se poate folosi un extractor, cu un şampon specific cu spumare redusă. După ce se limpezeşte şi se extrag bine resturile de apă din material, se usucă interiorul folosind o aerotermă specială.

Tapiţeria textilă, mocheta şi plafonul se tratează, dupa uscare, cu un protector textil special. Aceşti protectori formează o peliculă subţire la suprafaţa materialului, lăsându-l în acelaşi timp să respire. Pelicula conferă un anumit grad de impermeabilitate materialului, protejându-l şi conferindu-i rezistenţă la murdărire.
Pentru a-şi păstra aspectul şi calităţile, finisajele din piele necesită o îngrijire deosebită care are rolul de a preveni deshidratarea. Pielea deshidratată îşi pierde elasticitatea, se întăreşte si devine casantă. Tratamentul pielii se face din doi paşi: curăţarea cu un curăţitor special cu pH-ul echilibrat în aşa fel încât să nu atace pielea şi folosirea unui balsam special proiectat care intră rapid în piele redându-i elasticitatea şi moliciunea.

Sursa: SpalatorieAutoPitesti.ro
Foto: BenzInsider.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu