joi, 27 februarie 2014

Polish faruri auto in Pitesti, la Profesional Wash Car

 
Daca in ultima vreme nu mai sunteti multumit de cum arata farurile masinii Dvs., daca acestea s-au matuit, au devenit opace, au prins mici zgarieturi si pete, atunci este timpul pentru un Polish profesional.

Majoritatea masinilor au farurile cu dispozitiv de dispersie a luminii din plastic. In procesul de exploatare acest tip de faruri este supus inevitabil influentei factorilor mediului extern, pe suprafata lor aparand denivelari sau pete sterse.

Cu timpul, farurile devin opace si exteriorul masinii dvs nu mai este atat de atragator. Pe langa aceasta, scade capacitatea optica a farurilor, lumina devine opaca, vaga, imprastiata; asemenea faruri de obicei orbesc conducatorii vehiculelor ce vin din fata.

Polish-ul farurilor pentru curatarea depunerilor, eliminarea zgarieturilor si redarea transparentei optime ajuta la o vizibilitate mai buna pe timp de noapte. Aplicarea de Polish auto la nivelul farurilor permite restaurarea suprafatei exterioare si a proprietatilor optice de dispersia a luminii a farurilor din material plastic.

Sursa: SpalatorieAutoPitesti.ro
Foto: Google.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu