miercuri, 13 martie 2019

Un sucevean a construit primul metru de autostrada din Moldova


Proprietarul lantului de restaurante Spartan, Stefan Mandachi, a construit, in semn de protest, in judetul Suceava, primul metru de autostrada din Moldova intre Voronet si Putna si va fi inaugurat pe 15 martie, la ora 15.

Stefan Mandachi a precizat, in cadrul conferintei de presa, ca initiativa sa este un gest de protest fata de lipsa de interes a autoritatilor pentru constructia de autostrazi in Romania si in mod special in zona Moldovei. Metrul de autostrada a fost construit de o firma specializata si a costat 4.500 de euro.

Mandachi a anuntat ca pe 15 martie, de la ora 15, va intrerupe activitatea in toate cele 40 de fast-fooduri Spartan din intreaga tara, precum si la celelalte afaceri pe care le detine, sperand ca gestul sau sa fie urmat si de alti oameni de afaceri din intreaga tara.

Stefan Mandachi, care in luna februarie a impanzit tara cu milioane de afise cu mesajul „Romania vrea autostrazi”, a subliniat ca initiativa sa este personala, ca nu face politica si nu este membru de partid.

Sursa: Wall Street

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu